Kelionės

Austrija - Viena ir Tirolio kalnai

1 diena. Atvykimas į viešbutį Vienoje. Vakarienė restorane netoli viešbučio.

2 diena. Ekskursija* - Grand TURAS. Vyksite į Vienos senamiestį, kuriame pamatysite Šv. Stepono katedrą, Belvederio Rūmus, JT būstinę, antrą ilgiausią Europoje Dunojaus upę, Praterio parką. Taip pat turėsite galimybę pamatyti bei aplankyti nuostabius karališkuosius Šenbruno rūmus - UNESCO pasaulio paveldo objektą, kuriuose yra daugiau nei 1200 kambarių. Barokinio stiliaus rūmus supa vaizdingas parkas su skulptūromis, tvenkiniais bei spalvotais gėlynais.

Ekskursija* po vakarinę Vieną. Vakarinės ekskursijos metu aplankysite Vieną, išgirsite V. A. Mocarto, J. Štrauso ir kitų garsių Austrijos kompozitorių muziką.

3 diena. Kelionė į Tirolį. Vyksite pro Heiligenkreuzo bei Melko abatijas, Dunojaus slėnį, Vachau vynuogynus (UNESCO paveldo objektą). Vakare atvyksite į viešbutį Tirolio kalnuose. Vakarienė viešbutyje.

Ekskursija* laivu Dunojaus upe. Matysite Wachau ir Melk Abatijas, taip pat Dunojaus pakrantę supančią gamtą bei miestelius.

4 diena. Ekskursija* Tirolio sostinėje Insbruke. Su gidu pamatysite įdomiausias vietas miesto centre, o vėliau vyksite į olimpinį stadioną. Funikulieriumi užkilsite į stadiono viršų, kuriame atsivers nuostabus senamiesčio ir kalnų vaizdas iš paukščio skrydžio. Vaizdai nepaliks nė vieno abejingo.

Ekskursija* į nuostabius kalnų kaimelius, kuriuos galėsite išvysti ne tik po juos vaikščiodami, bet ir iš viršaus, kildami funikulieriumi į pačią kalnų viršūnę. Aplankysite Rottenbergą - viduramžių miestą pastatytą pačioje akmenuoto kalno papėdėje, šalia upės. Miesto senamiestyje aplankysite pasakiško grožio spalvoto stiklo fabriką. Vakarienė viešbutyje.

5 diena. - Turėsite galimybę pasivaikščioti po kaimelius kalnų apsuptyje. Vakarienė viešbutyje.

Ekskursija* Cilertalio ir Gerlos Alpių keliais, vaizdingu maršrutu į kalnų viršūnes. Turėsite galimybę grožėtis iš kalnų krintančiais Krimlio kriokliais (aukščiausi Europoje) ir Tauerno kalnų grandine, esančia nacionaliniame parke. Aplankysite Kicbiuhelį - populiarų slidinėjimo kurortą.

6 diena. Kelionė į Zalcburgą. Vaizdingas miestelis vakarų Austrijoje pasižymintis įspūdingomis baroko bažnyčiomis ir rūmais. Taip pat žinomas kaip V. A. Mocarto gimtinė. Ekskursija* - Zalcburgo miesto turas su gidu.

Po to vyksite tiesiai į Vienos oro uostą, skrisite į Vilnių.

Pasirinktina (mokama) ekskursijų programa*:

Viena (UNESCO pasaulio paveldas)

Kelis šimtus metų buvusi Šventosios Romos imperijos sostinė, garsėja įvairialype architektūra ir gilia kultūros istorija. Miesto centre stovintys imperatoriški rūmai, tokie kaip Belvederis - vieni didžiausių pasaulyje, dabar veikiantis muziejus. Ekskursijos po miestą metu aplankysite žymiausias miesto vietas.

Šionbruno rūmai (UNESCO pasaulio paveldas)

Vos už kelių kilometrų nuo Vienos centro puikuojasi Habsburgų šeimos vasaros rezidencija. 1 441 kambario baroko stiliaus rūmai yra vienas svarbiausių architektūros, kultūros ir istorijos paminklų šalyje. Rūmų ir jų didžiulių sodų istorija tęsiasi daugiau kaip 300 metų, atspindėdama besikeičiančius įvairių Habsburgų monarchų skonius, interesus ir siekius.

Vakarinė Viena

Senieji pastatai ir naujoji miesto architektūra naktiniame apšvietime suskamba tarsi nesibaigiantys Štrauso Vienos valsas. Nenutrūkstanti melodija Praterio pramogų parke tarsi pratęsia kelionę klasikinės Austrų muzikos virtuozų, kaip J. Štrauso, V. A. Mocarto ar J. Haidno labirintais.

Plaukimas Dunojumi, Melko abatija (UNESCO pasaulio paveldas)

Grožėsitės vaizdingiausia Dunojaus slėnio dalimi, nusėta pilimis, viduramžių kaimais, didingais vienuolynais ir įtvirtintomis bažnyčiomis ant stačių kalvų, su vynuogynais. Aplankysite Barokinę Melko abatiją - didžiausią šalies vienuolyną.

Insbrukas

Istorinis miestas, imperatoriškais rūmais Alpių viduryje. Insbruke du kartus buvo surengtos žiemos olimpinės žaidynės. Ekskursijos po miestą metu aplankysite olimpinį šuolių su slidėmis trampliną. Keltuvu pasikelsite iki tramplino viršaus, grožėsitės kvapą gniaužiančiais vaizdais iš paukščio skrydžio.

Alpių kalnai, Krimlio krioklys

Kelionės per Alpes metu išvysite vaizdingus kraštovaizdžius, autentiškus Tirolio kaimus, išvysite palei kalnų grandines nusidriekusius didžiulius ledynų laukus. Turėsite galimybę iš arti grožėtis Aukščiausiu Europoje Krimlio kriokliu ir įspūdingais kalnų masyvais. Aplankysite garsųjį slidinėjimo kurortą Kicbiulyje.

Tirolis

Kadaise vadintas Austrijos kaimu Alpbacho kurortas dabar garsus vaizdingas Alpių kurortas. Keltuvu pakilę į kalno viršūnę apžiūrėsite vaizdingą Tirolio regiono kraštovaizdį. Aplankysite viduramžių miestą Rattenbergą. Šimtametėmis tradicijomis garsėjančiame spalvoto stiklo fabrike, įsikūrusiame kalno šlaite, uoloje, stebėsite kaip gimsta spalvoto stiklo gaminiai.

Zalcburgas

Tai V. A. Mocarto gimtinė ir žymus kultūros centras, kasmet pritraukiantis milijonus lankytojų iš viso pasaulio. Aplankę Zalcburgą turėsite galimybę aplankyti netoliese esantį Alpių kaimą, kuriame gimė garsiausia Kalėdinė giesmė „Tyli naktis“.

*Keliautojų dėmesiui. Ekskursijas organizuoja Tour Consultant Ltd. Ekskursijos į kelionės kainą neįskaičiuotos. Už ekskursijas atsakingi organizatoriai turi teisę keisti kelionės programą, objektus, sąlygas ir kainas. Objektų lankymo tvarka, eiliškumas, skaičius ir įėjimo bilietų kaina gali kisti. Bauer Tour už ekskursijų programas neatsako ir jų neorganizuoja.

Kelionės maršrutasData
Vilnius > Viena2023-06-06
Vilnius > Viena2023-06-13


KAIP UŽSISAKYTI KELIONĘ
Skambinkite arba rašykite mums bei gaukite išsamesnę informaciją:

Sekite mus